logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Breda // Teambuilding Breda
Groepsuitje Breda

Teambuilding Breda

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding staat centraal in de uitjes van Uitjes en Eten. Samenwerking en uitdagingen aangaan is hoofdzaak tijdens dit arrangement. Iedereen leert elkaar beter kennen wat een geweldige basis is voor een goede samenwerking binnen uw bedrijf.

Breda is een zeer geschikte stad voor een Teambuilding programma. Zo komt u langs de de Grote Kerk, het Kasteel van Breda en de Duiventoren en zult u de mooiste plekjes van Breda ontdekken.

De ervaren begeleiders van Uitjes en Eten zullen ervoor zorgen dat het programma geheel naar uw wensen verloopt. Daarnaast betekent teambuilding bij Uitjes en Eten ook heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Hieronder vindt u een aantal van onze teambuilding programma´s in Breda. Klik hier voor een volledig overzicht.

Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de rat is een grappig spel dat lijkt op het bekende TV-programma Wie is de Mol? Alleen zullen jullie niet in het buitenland zijn maar in het schitterende Breda. Ieder team zal opdrachten moeten uitvoeren en in ieder team zit 1 rat die de boel stiekem probeert te hinderen. Dit lijdt tot hilarische taferelen en kan uiteraard worden gecombineerd met een heerlijk driegangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it is een hilarisch uitje waarbij veel behendigheidsopdrachten zullen worden uitgevoerd. Lukt het om gefocust te blijven en je niet te laten afleiden door de tegenstander? En natuurlijk word er ook overheerlijk gedineerd. Welk team gaat met de felbegeerde Minute to Win it bokaal naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Teambuilding in Breda. De perfecte locatie om de samenwerking in uw bedrijf te verbeteren. Doe verschillende opdrachten om de medewerkers beter te laten communiceren en bevorder het teamgevoel.

Breda is een unieke stad waar voor ieder wat wils absoluut iets moois te ontdekken is. Wanneer u een route loopt door deze historische stad zult u uw ogen uitkijken naar de vele interessante architectuur. Breda is door zijn schitterende kastelen, gebouwen en hofjes de perfecte locatie voor uw groepsuitje. Een groepsuitje in Breda is altijd een combinatie van een dagprogramma met heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Een teambuilding programma in Breda? Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u. Van ontvangst tot de afsluiting. En van het programma tot de catering.

Personeelsuitje Breda

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. Dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Breda

Breda is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Breda

Breda is de perfecte plek voor een puzzeltocht in de stad omdat er zoveel te zien is. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht ontdekt u op een leuke en vernieuwende manier het centrum. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Breda

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk om met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de programma’s StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Breda worden natuurlijk gecombineerd met een overheerlijk diner. De winnaar ontvangt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Breda

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Breda. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.