logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Breda // Puzzeltocht Breda
Groepsuitje Breda

Puzzeltocht Breda

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Breda is één van de tien grootste gemeenten van Nederland. Deze sprankelende Brabantse stad met een historisch stadshart is ideaal voor een leuke puzzeltocht.

Uitjes en Eten organiseert originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. U gaat langs de vele singels, hofjes, gezellige pleinen en groene omgeving. U zult u ogen uitkijken tijdens de puzzeltocht.

Ontdekken en genieten, dat ervaart u tijdens de speurtochten van Uitjes en Eten. Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn; Wie is de Rat, StadsGamen, Levend Monopoly en GPS Menutocht.

Escape in the City Breda

Escape in the City

Escape in the city is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Breda. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het uitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Met Bikken en Klikken maken jullie een leuke foto tocht door het prachtige Breda. Tijdens dit onbezorgde uitje zullen jullie met de teams diverse foto-opdrachten uitvoeren met een digitale camera die jullie me krijgen. Het winnende team krijgt het fantastisch lelijke Bikken en Klikken trofee mee naar huis! Tussendoor is er de mogelijkheid voor eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is het Zwijntje Breda

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de Breda waarbij je met GPS en een digitale camera het centrum ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de rat is een grappig spel dat lijkt op het bekende TV-programma Wie is de Mol? Alleen zullen jullie niet in het buitenland zijn maar in het schitterende Breda. Ieder team zal opdrachten moeten uitvoeren en in ieder team zit 1 rat die de boel stiekem probeert te hinderen. Dit lijdt tot hilarische taferelen en kan uiteraard worden gecombineerd met een heerlijk driegangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Breda

GPS tocht / Puzzeltocht

Tijdens de GPS menutocht worden jullie ingedeeld in diverse teams. Vervolgens krijgen jullie een GPS mee dat jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Zwolle lijdt. Tegelijkertijd is het een leuke puzzeltocht omdat jullie onderweg bepaalde opdrachten zullen moeten uitvoeren. Uiteraard is dit uitje in combinatie met een overheerlijk driegangendiner.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek uitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden er diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Breda

StadsGamen

Stadsgamen is een uitdagend, intellectueel en prikkelende puzzeltocht in Breda. Met behulp van SMS, GPS, MP3 speler en digitale camera gaan jullie de opdrachten proberen uit te voeren. Naast het StadsGamen uitje wordt er natuurlijk gedineerd in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Breda bezit nog steeds de historische kenmerken van een oude vestingstad met zijn ovaalvormige straten en singels. Toen één van de Nassau´s zich ging vestigen in Breda groeide de stad uit tot de hofstad van Nederland. Grote kerken, vele kastelen en hofjes kenmerken de stad Breda en zorgen voor een prachtige uitstraling.

Al deze bezienswaardigheden maken Breda een erg populaire stad om een leuke en gezellige puzzeltocht te organiseren. Uitjes en Eten helpt u hierbij met veel genoegen. Er zijn verschillende uitjes mogelijk waarbij de ouderwetse puzzeltocht geheel in een nieuw jasje is gestoken.

Een puzzeltocht te voet, op de fiets of per step, het is allemaal mogelijk in Breda. Tijdens de puzzeltocht zult u kennis maken met al het schoon wat Breda voor u te bieden heeft.


Bedrijfsuitjes Breda

Personeelsuitje Breda

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. Dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Breda

Breda is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Breda

Breda is de perfecte plek voor een puzzeltocht in de stad omdat er zoveel te zien is. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht ontdekt u op een leuke en vernieuwende manier het centrum. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Breda

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk om met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de programma’s StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Breda worden natuurlijk gecombineerd met een overheerlijk diner. De winnaar ontvangt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Breda

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Breda. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.