logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Breda // Personeelsuitje Breda
Groepsuitje Breda

Personeelsuitje Breda

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Breda is de perfecte stad voor uw personeelsuitje. Breda is een sprankelende, gezellige stad met een sfeervol, historisch stadshart. Uitjes en Eten biedt u de mogelijkheid om in deze stad uw personeelsuitjes tot in de puntjes te laten verzorgd.

Tijdens uw uitje is het allerbelangrijkste natuurlijk om de gehele dag volop te genieten. Uitjes en Eten zorgt hiervoor. Door de veelzijdigheid van de stad Breda is veel variatie mogelijk voor een leuk personeelsuitje. Onze enthousiaste begeleiders zullen ervoor zorgen dat uw personeelsuitje naar uw wensen verloopt.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Breda. Voor meer personeelsuitjes in Breda, klik hier.


Escape in the City Breda

Escape in the City

Escape in the city is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Breda. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het personeelsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Crazy 88 in Breda

Crazy 88

Crazy 88 is het spel waarbij je door middel van supergekke en originele filmopdrachten de stad Breda ontdekt. Al deze filmopdrachten leiden u langs de mooiste plekjes van de stad. Naast alle leuke en gekke opdrachten wordt er in diverse restaurants uiteraard ook heerlijk eten en drinken verzorgd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Met Bikken en Klikken maken jullie een leuke foto tocht door het prachtige Breda. Tijdens dit onbezorgde uitje zullen jullie met de teams diverse foto-opdrachten uitvoeren met een digitale camera die jullie me krijgen. Het winnende team krijgt het fantastisch lelijke Bikken en Klikken trofee mee naar huis! Tussendoor is er de mogelijkheid voor eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de breda en probeer je de straten compleet te maken. Wie is het slimst en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een hilarisch teamspel in pubsfeer. Een teamspel waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen waar een hoog IQ geen vereiste is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de rat is een grappig spel dat lijkt op het bekende TV-programma Wie is de Mol? Alleen zullen jullie niet in het buitenland zijn maar in het schitterende Breda. Ieder team zal opdrachten moeten uitvoeren en in ieder team zit 1 rat die de boel stiekem probeert te hinderen. Dit lijdt tot hilarische taferelen en kan uiteraard worden gecombineerd met een heerlijk driegangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Voor een enerverend en spannend personeelsuitje in Breda bieden wij het Weerwolven Dinerspel aan. dit is een ontzettend geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek personeelsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden er diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

Niet alleen lekker uiteten, maar ook lekker bezig willen zijn? Dinerslag is een spannend en strijdlustig teamspel waarbij spannende spellen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Wie gaat er met de fantastisch lelijke dinerslag trofee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een personeelsuitje in Breda? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Breda, een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!Bedrijfsuitjes Breda

Personeelsuitje Breda

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. Dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Breda

Breda is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Breda

Breda is de perfecte plek voor een puzzeltocht in de stad omdat er zoveel te zien is. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht ontdekt u op een leuke en vernieuwende manier het centrum. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Breda

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk om met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de programma’s StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Breda worden natuurlijk gecombineerd met een overheerlijk diner. De winnaar ontvangt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Breda

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Breda. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.