logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Breda // Groepsuitjes
Groepsuitje Breda

Groepsuitje Breda

Groepsuitje voor een all-in prijs

Breda, een unieke stad met een prachtige rijke historie waar absoluut iets moois te ontdekken is. Wanneer u een route loopt door de historische stad zult u uw ogen uitkijken naar de vele interessante architectuur. Hiernaast zullen de gezellige cafés, restaurants en terrassen ook niet vergeten worden.

Daarom is Breda ook uitermate geschikt voor een leuk, origineel en gezellig groepsuitje. Uitjes en Eten zorgt ervoor dat u niets zult missen van alles wat deze stad rijk is. Zowel groepsuitjes, familie uitjes of een vrienduitje. Uitjes en Eten regelt het allemaal voor u!

Wilt u het programma combineren met een heerlijk diner, dit kan ook! Uitjes en Eten verzorgt alles tot in de puntjes voor u en uw collega´s of vrienden.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is uw specialist in het organiseren van groepsuitjes door heel Nederland. Of het nou op het strand is, in het bos of in de stad. Het maakt allemaal niet uit, we kunnen het programma geheel op uw wensen laten aansluiten! Naast de activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u heerlijk genieten van een perfecte dag.

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Breda. Voor meer Bredase groepsuitjes klikt u hier.

Escape in the City Breda

Escape in the City

Escape in the city is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Breda. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het personeelsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Een uitdagende stepontdekkingstocht door Breda

Steps in the city

De naam verklapt het eigenlijk al. Met Steps in the City gaan jullie met een step de prachtige stad Zwolle ontdekken. Het blijft echter niet alleen bij steppen. Alle teams krijgen een plattegrond en diverse doe- en denkactiviteiten. Daarnaast krijgen jullie een camera mee die jullie gaan gebruiken om de opdrachten uit te voeren. Ook zullen jullie langs vele restaurants gaan waar er kan worden genoten van een hapje en drankje. Een gezellig groepssuitje dus!

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Breda

Levend Stratego

Levend Stratego is een ontzettend meeslepend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige mooie plekken in de Bredase stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Na dit onvergetelijke groepsuitje zal de winnaar naar huis gaan met de welverdiende trofee!

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Escape in the City Breda

Escape in the City

Escape in the city is een spannend, boeiend en onvoorspelbaar teamspel in Breda. Het is vergelijkbaar met de populaire escape rooms maar dan met veel meer mogelijkheden om dat je in de stad bent. Door middel van raadsels die antwoord geven over de slotencodes krijg je de handboeien los. Het groepsuitje kan worden gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Voor een enerverend en spannend groepsuitje in Breda bieden wij het Weerwolven Dinerspel aan. dit is een ontzettend geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een hilarisch en uniek groepsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden er diverse creatieve opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een hilarisch teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met een heerlijk diner. Tijdens dit groepsuitje strijden de diverse teams om een DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Met Bikken en Klikken maken jullie een leuke foto tocht door het prachtige Breda. Tijdens dit onbezorgde groepsuitje zullen jullie met de teams diverse foto-opdrachten uitvoeren met een digitale camera die jullie me krijgen. Het winnende team krijgt het fantastisch lelijke Bikken en Klikken trofee mee naar huis! Tussendoor is er de mogelijkheid voor eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer


Breda is een unieke stad waar voor ieder wat wils absoluut iets moois te ontdekken is. Wanneer u een route loopt door deze historische stad zult u uw ogen uitkijken naar de vele interessante architectuur. Breda is door zijn schitterende kastelen, gebouwen en hofjes de perfecte locatie voor uw groepsuitje.

Een groepsuitje in Breda is altijd een combinatie van een dagprogramma met heerlijk eten en drinken in diverse restaurants. Uitjes en Eten regelt uw uitje van de ontvangst tot de afsluiting.

Bedrijfsuitjes Breda

Personeelsuitje Breda

Op zoek naar een personeelsuitje in Breda? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Uitjes en Eten organiseert een geheel verzorgde dag voor u in Breda. Van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten regelt het voor u.

Groepsuitje Breda

Breda is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Breda

Breda is de perfecte plek voor een puzzeltocht in de stad omdat er zoveel te zien is. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht ontdekt u op een leuke en vernieuwende manier het centrum. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Breda

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk om met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de programma’s StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Breda worden natuurlijk gecombineerd met een overheerlijk diner. De winnaar ontvangt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Breda

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Breda. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.