logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Breda // GPS tocht Breda
Groepsuitje Breda

GPS tocht Breda

GPS tocht voor een all-in prijs

Altijd al eens Breda van binnen en van buiten ontdekken? Met onze GPS tochten komt u aan de hand van diverse satellietpunten door de gehele stad. Zo brengt het navigatiesysteem u langs de Grote Kerk, het Kasteel van Breda, Kasteel Bouvigne en de Duiventoren.

U wordt samen met uw team getest op uw denkvermogen door het beantwoorden van verschillende vragen en uiteenlopende opdrachten. Het is dus zeker niet zomaar een stukje lopen met een GPS apparaat door de groeistad Breda.

U loopt een prachtige route door het historische Breda. Vermaak met een knipoog naar sportief en gezond bezig zijn met elkaar! Natuurlijk in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Klik hier voor meer informatie over de GPS Menutocht in Breda.

Wie is het Zwijntje Zwolle

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de Breda waarbij je met GPS en een digitale camera het centrum ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Breda

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Breda in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Breda

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Breda en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Breda zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Breda

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Breda is StadsGamen. Stadsgamen is een uitdagend, intellectueel en prikkelende tocht in Breda. Met behulp van SMS, GPS, MP3 speler en digitale camera gaan jullie de opdrachten proberen uit te voeren. Naast het StadsGamen uitje wordt er natuurlijk gedineerd in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Een GPS tocht in Breda is een uitermate geschikt uitje om Breda te ontdekken. Breda bezit nog steeds de historische kenmerken van een oude vestingstad met zijn ovaalvormige straten en singels. Toen één van de Nassau´s zich ging vestigen in Breda groeide de stad uit tot de hofstad van Nederland. Bossen grote kerken en vele kastelen en hofjes kenmerken de stad Breda en zorgen voor een prachtige uitstraling.

Van verre komen bezoekers naar Breda om er te genieten van het uitgaansleven. Het prestigieuze Chassé Theater, het bijzondere Holland Casino, en de kleinere theaters maken Breda de moeite waard voor een avond uit. In de Bredase Cafés is regelmatig op livemuziek te horen. Breda is ideaal voor een personeelsuitje.

Een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda!Bedrijfsuitjes Breda

Personeelsuitje Breda

Uitjes en Eten is de specialist in het organiseren van personeelsuitjes. Uitjes en eten kan een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Wij regelen dan alles voor u. Dit houd onder andere de ontvangst, activiteiten en de catering in.

Groepsuitje Breda

Breda is een prachtige en geschiedenis rijke stad met veel bezienswaardigheden. Deze elementen maken deze stad de perfecte plek voor groepsuitjes. Dit kan ook een bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje zijn. Uitjes en Eten zal er alles aan doen om een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Breda

Breda is de perfecte plek voor een puzzeltocht in de stad omdat er zoveel te zien is. Daarnaast is Uitjes en Eten de specialist in het organiseren hiervan. Gedurende een puzzeltocht ontdekt u op een leuke en vernieuwende manier het centrum. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wij bieden u onder andere de volgende puzzeltochten: Escape in the City, Bikken en Klikken, Wie is de Rat, levend Monopoly en nog veel meer!

GPS tocht Breda

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk om met een GPS de stad te ontdekken. Dit kan met de programma’s StadsGamen en de GPS Menutocht. De uitjes in Breda worden natuurlijk gecombineerd met een overheerlijk diner. De winnaar ontvangt de felbegeerde GPS Trofee!

Teambuilding Breda

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Breda. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.