logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Breda // Contact
Groepsuitje Breda

Contactgegevens

Algemeen

Uitjes en Eten
Jadestraat 32c
4817 JJ Breda
Nederland
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Tel: 088 800 8400

KvK-nummer: 37107393

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Uitjes en Eten

Bedrijfsuitjes Breda

Personeelsuitje Breda

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Breda? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Breda

Breda heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Breda de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Breda

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Breda? Uitjes en Eten is uw specialist in Breda. Gedurende een puzzeltocht door Breda ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Breda zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Breda

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Breda te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Breda

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.